Tonke EQV, innovativ Campervan på svenska husbilsmarknaden.

Campervan

Tonke EQV, en smidig husbil för alla tillfällen

Tonke EQV

Campervan i Sverige

Campervans är en alltmer populär form av resande, och Sverige erbjuder fantastiska möjligheter för denna typ av semester. Med sin storslagna natur och vidsträckta landskap är Sverige perfekt för att utforska med en Tonke EQV campervan.

En av de stora fördelarna med att resa med campervan är friheten det ger. Du kan stanna nästan var som helst, tillbringa natten vid en sjö, parkera vid en vandringsled, eller besöka en av de många nationalparkerna. Sverige är känt för sina fantastiska skogar, sjöar och kustlandskap och det finns gott om platser där du kan uppleva den vilda naturen. Tonke EQV är en modern och innovativ eldriven husbil med gott om utrymme för packning, matlagning och umgänge i ett litet och bekvämt format.

Många campingplatser runt om i Sverige välkomnar campervans. De flesta av dem erbjuder el- och vattenanslutningar samt faciliteter som toaletter och dusch. Många campingplatser ligger också i närheten av sevärdheter, så att du enkelt kan upptäcka Sveriges kultur och historia. Tonke EQV är en eldriven husbil som laddas enkelt via alla typer av laddningsställen, hemma, i (snabb)laddningspunkter eller på campingplatsen. Det kraftfulla batteriet ger dig en räckvidd på upp till 360 km på en laddning.

Campervan med inredning anpassad efter dina behov.

Inredning efter dina behov

Smarta funktioner som standard

Tonke EQV är en husbil i storlek av en personbil och är ett bra alternativ för dig som letar efter en så kallad campervan. Tonke EQV är en eldriven van med hög körkomfort utrustad med alla funktioner du behöver för en lyckad camping på valfri plats.

Husbilen levereras med genomtänkta förvaringsutrymmen, utfällbart kök, kylskåp och sitt- och sovplatser för flera personer. Har du andra behov eller packning som tar extra mycket plats kan du anpassa din Tonke efter dina behov. Bilen erbjuder en mängd användbara tillval för dig som är ute efter något extra.

Campervan för flexibelt boende

Flexibel och bekväm bostad på hjul

En campervan är ett fordon som omvandlats till en bostad på hjul. Det är vanligtvis en mindre version av en van eller skåpbil som har modifierats för att inkludera sovplats, kök och andra bekvämligheter som behövs för camping. Det har blivit väldigt populärt att bygga sin egen campervan, och bilarna byggs utifrån ägaren och tillverkarens preferenser. Med Tonke EQV på den svenska marknaden har du möjlighet att köpa en campervan direkt från fabriken i Holland. Tonke EQV är utrustad med allt du behöver för camping, dessutom med innovativa lösningar som tar minimalt med utrymme. Bilen är 100% eldriven och tillåter dig laga mat och reglera värmen på el. Med en inbyggd vattentank klarar du både matlagning, disk och hygien utan problem.

Med en Tonke EQV får du en flexibel och bekväm boendelösning med friheten att resa till många olika destionationer och platser på dina villkor. Vill du veta mer om möjligheterna med en Tonke är du välkommen att kontakta oss.

Tonke EQV är en eldriven husbil med lång räckvidd

Modern husbil på el

100% eldriven campervan

Tonke EQV är en helt och hållet eldriven husbil med kraftfullt batteri för lång räckvidd. Ett fulladdat batteri tar dig ca 360 kilometer.

Med en innovativ holländsk Tonke EQV av hög kvalitet reser du fritt från utsläpp och dyra drivmedelskostnader.

Tonke EQV touring husbil i Sverige.

För mer information om Tonke EQV campervan

Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig med mer information om Tonke EQV.

Din e-postadress används endast för att skicka vårt nyhetsbrev och information om Tonke EQV. Du kan alltid avregistrera dig i efterhand.